RİMMEL LONDON STAY MATTE PUDRA

Selam kizlaarr nasilsiniz ?
Ben bugün suya atilmis aspirin gibiyim; hosurtulu ve paramparca ... :)
Bugun sizlerle Rimmel London Stay Matte pudra incelemesi yapacagiz.



Ben bu pudrayi bayagidir kullaniyorum. Ha bu arada soyleyeyim, cildim yaglidir benim ve gün icinde T bölgem asiri derecede parliyor.
Pudra iyi bi pudra, güzel bi pudra. Uygulandiginda guzel fakat cildiniz asiri yagliysa 1 saatte hemen ucup gidiyor.
Yani diyecegim o ki arkadaslar; bu kadar övüldü ünlendi meshur oldu falan, bence cok abartildi. O sadece işini yapiyor ;) extreme bisey beklemeyin yani övüldügü kadar yok. Avondan aldigim bi pudram vardi, ara sira hâla onu kullaniyorum. Bence o daha uzun sure dayaniyor.
Bi de kizlar size bisey soyleyeyim mi, bi ürünü cok duyup da aldiginiz zaman ondan cok cabuk sıkılıyorsunuz yahuuu .. :)


Bendeki rengi budur kizlar. Sifir numarasi cok tutuldu ama bu da hic renk vermiyor o yonden gayet iyi. Ben bugday tenliyim. Makyajimin uzerine uygulayinca hic renk degisikligi yaratmiyor.


Umarim az da olsa anlasilmistir rengi.
Benim yorumlarim bu sekildeydi arkadaslar. Klasik bi pudra bu. Uygun fiyatli bi ürün olsun diyorsaniz tavsiye ederim. Büyük indirimlerde cok cok uyguna geliyor fiyati. Ben cok cabuk sıkıldım bu üründen ( bahsettigim sebepten dolayi :)) ama hani kullaniyorum ... oyle yani, kullaniyorum ... :)

Baska bir yayinda gorusmek uzere arkadaslar, okudugunuz icin tesekkur ederim, bay baaayyy :)

1 yorum: