GRATİS BAYRAM İNDİRİMİ & GRATİS - FLORMAR ALIŞVERİŞİM

Merhaba sayın okuyucu ! 

Malumunuz bayram geliyor ve mağazalar deli gibi indirimler yapmaya başladı. 
Benim ilgi alanımdaki ilk indirim Gratis'ten geldi ve Meltem durur mu, hemen koşup alışveriş yaptı.

İşte bu yayınımda, sizlere de fikir vermesi açısından, neler aldım kaça aldım vs. vs. bu tür şeylerden bahsedeceğim. 

Haaaydi hemen başlayalım o halde.
Önce ihtiyaç alışverişimi göstereyim ; 

GRATİS BAYRAM İNDİRİMİ-ALIŞVERİŞ

Benri marka kare pamukları zaten maşallah bilmeyen kalmadı :) Ben ilk kez kullanacağım desem beni linç eder misiniz ? :) Pamuk konusunda çok takıntılarım yoktur, o yüzden en uygun fiyatlı olanı alıyorum hep. Bim, A101 gibi yerlerden oluyordu pamuk alışverişim genelde. İlk kez Benri kare pamuğu deneyeceğim, zaten merakımdan aldım. Bakalım nasılmış. :)

Benri 10'lu cep mendiller. Zaten olmazsa olmazımdır kendileri. Fazla söze gerek yok. :)

Yine Benri 3'lü ıslak mendiller. Bunlar da hemen hemen iki haftada bir aldığım ürünlerden. Islaklığı, kokusu, yapısı harika ve çok pratikler.

Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh Şampuan 50 liralık alışverişe 5 lira civarına geliyordu. O yüzden hemen kasada bunu da alıverdim. Yağlı saçlar için olanı aldım. Çünkü saçlarımın çabuk yağlanmasından senelerdir çile çekiyorum ve bir çare bulamadım. Umarım bu şampuan yağlanmayı biraz azaltır ve ben de her akşam saçlarımı yıkamak zorunda kalmaktan kurtulurum.

İhtiyaç alışverişim böyleydi, hadi şimdi zevkli kısma, kozmetik&makyaj malzemesi kısmına geçelim :)

Veeeee geliyooorrrr ... :)

GRATİS BAYRAM İNDİRİMİ-ALIŞVERİŞ

Evet bayanlar baylarrr, alışverişimin renkli kozmetik kısmı da bu şekilde oldu.

İlk olarak, çookk istediğim, günlerce hayalini kurduğum, The Balm California paletle başlamak istiyorum, bu palete kavuştuğum için aşşırı aşırısı mutluyum :) Paletin ayrıntılı yazısı daha sonra gelecek :)
Bu arada fiyatlarını söylemiyorum, çünkü yazının sonuna faturanın fotoğrafını ekleyeceğim.

Yine The Balm'ın Put A Lid On İt far bazını aldım. Bunu yedek olarak aldım, çünkü aşık olduğum, onsuz yaşayamam dediğim ürünlerden biridir kendisi. Elimdeki yarıya indi, indirim varken tekrar alayım dedim ve aldımmm .. :) 

Essence Lash Princess maskara. Ben aslında Essence I Love Extreme Crazy Volume (pembe olan) aşığıyım ama Kayseri'de bir türlü bulamıyorum onu. O yüzden, okuduğum olumlu yorumların neticesinde, bir de bu maskarayı denemek istedim. Hacim ve uzunluk vaadediyor kendileri.

Maybelline Master Precise keçe uçlu likit eyeliner aldım. İnstagram'da da sormuştum sizlere kalem eyeliner arayışındayım diye. Genelde Flormar ve NYC önerileri gelmişti ama dün ben Gratis'teyken satış görevlisiyle ettiğim muhabbet neticesinde, bu eyelineri mutlaka almam gerektiği konusunda şiddetli baskılara maruz kaldım ve , aldım ! :)

Eklips'in kaş için olan fırçasını aldım canlar. Buna fırça demek de pek yakışmıyor ama bir yanı tarak olan, bir yanı fırça olan bir zımbırtı kendileri. Kaş taramaya ve düzeltmeye yarayan bir şey işte. :)

Gratis alışverişim bu şekildeydi, tam emin adımlarla avm'den çıkacakken o da ne ! Bir Flormar standı ! :)

GRATİS BAYRAM İNDİRİMİ & GRATİS - FLORMAR ALIŞVERİŞİ


Hemen koştum ve Flormar'ın yeni serisi olan Full Color ojelerinden iki adet kapıverdim. Ojelerin adet fiyatı 1.90 ve bence gayet uygunlar.
Flormar'dan bir de kaş farını uygulamak için kaş fırçası aldım. Bunun da fiyatı sanırım 10 liraydı.

Şimdi bir de Gratis alışverişimin faturasını koyayım ki indirimlere daha iyi hakim olun. 


İşte böyle arkadaşlar. Aldığım ürünleri ve fiyatlarını görüyorsunuz. Umarım az da olsa bir fikir vermiştir sizlere. Çünkü indirim bugün ve yarın da devam edecek. 12 Temmuz'a kadar ihtiyaçlarınız varsa kaçırmayın derim. 

Umarım yazımı beğenmişsinizdir, okuduğunuz için çok teşekkür ederim. :)

Başka bir yayında görüşmek üzere, güzel kalın ... :)




2 yorum: